بررسي عوامل اجتماعي و فرهنگي مؤثر بر كاهش ضايعات گندم آرد و نانi 10 ص

بررسي عوامل اجتماعي و فرهنگي مؤثر بر كاهش ضايعات گندم آرد و نانi 10 ص
اجتماعي, بررسي, بررسي عوامل اجتماعي و فرهنگي مؤثر بر كاهش ضايعات گندم آرد و نانi 10 ص, دانلود بررسي عوامل اجتماعي و فرهنگي مؤثر بر كاهش ضايعات گندم آرد و نانi 10 ص, عوامل, فرهنگي, م, و

رفتن به سایت اصلی

بررسي عوامل اجتماعي و فرهنگي مؤثر بر كاهش ضايعات گندم آرد و نانi 10 ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )تعداد صفحه : 12 صفحه
 قسمتی از متن word (..doc) :  
230‏روشهای پیشگیری از اتلاف منابع ملی229‏ ‏پیشگیری از اتلاف ‏نان و سایر مواد غذایی‏بررسي عوامل اجتماعي و فرهنگي مؤثر بر كاهش ضايعات گندم آرد و‏ ‏نان‏چكيده‏يكي از چالشهاي نظام جمهوري اسلامي ايران امنيت غذايي است. نگاهي گذرا به روند واردات مواد غذايي از جمله گندم‏،‏ تصوير نگران كننده اي از امنيت غذايي نزديك به 70 ميليون نفر جمعيت حاضر را ارا‏ئ‏ه مي كند. بنابراين مسلم مي گردد كه كاهش ضايعات به طور كامل‏اً‏ مستقيم با امنيت غذايي به عنوان يكي از سياستهاي كلان نظام در برنامه هاي توسعه مرتبط است. سالانه مبلغ كلاني ارز صرف واردات گندم مي شود. از سويي شواهد حاكي از آن است كه ضايعات گندم و نان در كشور ما بسيار زياد است و گاهي در كليه مراحل، از كاشت گندم تا مصرف نان، تا 30 درصد مي رسد. در اين بين عوامل متعددي در افزايش و‏ ‏يا كاهش اين ميزان دخيل هستند. به طور قطع از دسته عوامل ت‏أ‏ثيرگذار در كاهش ضايعات گندم و‏ ‏نان عوامل اجتماعي و فرهنگي ‏ ‏مي باشند. در اين مقاله عوامل مزبور در سه مرحله توليد گندم،‏ ‏تبديل آن به آرد و مصرف نان مورد بررسي قرار مي گيرد. ‏روش ‏تحقيق، علي- ارتباطي و منبع اصلي جمع آوري اطلاعات لازم، سه پرسشنامه مخصوص گندمكاران، نانوايان و مصرف كنندگان و جامعه آماري تحقيق نيز سه قشر مذكور در استانهاي تهران،‏ ‏خوزستان،‏ ‏كرمانشاه و گلستان هستند. پس از تدوين پرسشنامه ها و تعيين Validity‏و Reliability‏ ‏آنها حجم نمونه برآورد و‏ ‏فرايند نمونه گيري انجام شد و در نهايت پرسشنامه ها به روش مصاحبه حضوري تكميل گرديد.‏نيمي از مصرف كنندگان نان، مصرف گندم را به انحاء مختلف از جمله تهيه سبزه سفره‏ ‏ هفت سين، روز طبيعت و‏…‏ در افزايش ضايعات مؤثر نمي دانند. عليرغم اينكه مصرف كنندگان به تأثير گذاشتن نان در سفره هاي بزرگ مثل سفره هاي اطعام و جشنها در افزايش ضايعات واقفند ولي به طور عادت و سنت به اين كار مبادرت مي ورزند. به زعم 48 درصد از مصرف كنندگان، عادت به
 

  • پاورپوینت در مورد رهبری و مدیریت راهبردی

    پاورپوینت در مورد رهبری و مدیریت راهبردی پاورپوینت, پاورپوینت در مورد رهبری و مدیریت راهبردی, دانلود پاورپوینت در مورد رهبری و مدیریت راهبردی, راهبردی, رهبری, رهبری و مدیریت راهبردی, مدیریت, مورد, و رفتن به سایت اصلی پاورپوینت در مورد رهبری…

  • تحقیق در مورد اندازه گيري خصوصيات جريان گدازه 20 ص

    تحقیق در مورد اندازه گيري خصوصيات جريان گدازه 20 ص 20, اندازه, اندازه گيري خصوصيات جريان گدازه 20 ص, تحقیق, تحقیق در مورد اندازه گيري خصوصيات جريان گدازه 20 ص, جريان, خصوصيات, دانلود تحقیق در مورد اندازه گيري خصوصيات جريان…

  • پاورپوینت در مورد نظام زندگي زن

    پاورپوینت در مورد نظام زندگي زن پاورپوینت, پاورپوینت در مورد نظام زندگي زن, دانلود پاورپوینت در مورد نظام زندگي زن, زن, زندگي, مورد, نظام, نظام زندگي زن رفتن به سایت اصلی پاورپوینت در مورد نظام زندگي زن لینک دانلود و…

  • پاورپوینت در مورد بررسی خواص رئولوژیکی شیر دام های اهلی با تکیه بر محصولات تخمیری ماست و پنیر

    پاورپوینت در مورد بررسی خواص رئولوژیکی شیر دام های اهلی با تکیه بر محصولات تخمیری ماست و پنیر بررسی خواص رولوژیکی شیر دام های اهلی با تکیه بر محصولات تخمیری ماست و پنیر, پاورپوینت در مورد بررسی خواص رولوژیکی شیر…

  • تحقیق در مورد قالب هاي متداول براي توليد شمش فولادي 42 ص

    تحقیق در مورد قالب هاي متداول براي توليد شمش فولادي 42 ص 42, براي, تحقیق, تحقیق در مورد قالب هاي متداول براي توليد شمش فولادي 42 ص, توليد, دانلود تحقیق در مورد قالب هاي متداول براي توليد شمش فولادي 42…